Altid bedste pris
her på siden

v. en person
Udsolgt
v. en person
Udsolgt
Gruppereservation

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os

Opdateret den 2. september 2021

Vores gæsters sikkerhed og tryghed er også i disse tider vores højeste prioritet. Som supplement til vores almindelige procedurer og rutiner for at skabe tryghed for vore gæster og selvfølgelig også for vores medarbejdere, har vi konkret iværksat følgende særlige initiativer: 

  • Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.
  • Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Konkret har vi indført procedurer for grundig håndhygiejne for vores medarbejdere baseret på myndighedernes anbefalinger.
  • Standere og flasker med håndsprit er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer og faciliteter.
  • Som supplement til vores almindelige rengøring, sørger vi for løbende desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, skranker, betalingsterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
  • Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.
  • Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

Faciliteter på Steel House Copenhagen

  • Alle faciliteter er åbne.

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på vores hostel. Læs mere.

Bo på Vesterbro
DeN
hippeste
del af
KBH

Byens luksus hostel

Book en seng eller et privat værelse på vores newyorker-inspirerede luksus hostel og bo tæt på det hele i hjertet af København!

Mærk det urbane ”vibe” og mød mennesker fra alle dele af verden på Københavns nye samlingspunkt. Rammerne er ”industrial chic” med rum, der har rødder i rå elementer, bløde teksturer og rustikt interiør – tilsammen et luksuriøst hjem, der kan blive dit, næste gang du besøger København.

Lyder det som noget for dig? Book i dag. 
Ingen panik:
Det bedste wifi i København
- gratis!

I hjertet af København

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er centrum for nærmest al trafik. Inde i Hovedbanens søjlehal finder du mere end 40 forskellige forretninger, spisesteder og servicefaciliteter som du kan benytte dig af mellem 08.00- 20.00 hver dag.

Tivoli entré

Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere
Langelinie

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue byder alle velkommen i havnekanten på Langelinie. Den illustrerer H.C. Andersens eventyr af sammen navn og er en gave til København skænket af brygger Carl Jacobsen og udført af billedhugger Edvard Eriksen.

Læs mere om Den Lille Havfrue
Nyhavn i København

Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Christiansborg Slot

Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Kastrup Lufthavn

Kastrup Lufthavn er Danmarks største lufthavn. Du kan let komme til og fra lufthavnen med tog og metro som er placeret i undergrunden.

Strøget

Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Wallmans i Cirkusbygningen

Wallmans

Wallmans tilbyder den perfekte aften ude med dinner og show i den gamle Cirkusbygning på Jernbanegade tæt på Rådhuspladsen. Her er restaurant, underholdning og natklub under et tag.

Læs mere
Rådhuspladsen

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Amalienborg slot

Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Den blå planet

Vi anbefale Den Blå Planet. Med 20.000 dyr fordelt på 450 forskellige arter er Den Blå Planet et af Skandinaviens største akvarier. Tag dit barn under armen og få en sjov og lærerig dag sammen i et af Skandinaviens største akvarier!

Læs mere

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater blev grundlagt i 1748 og rummer skuespil, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyder forestillinger til dig som ønsker en spændende og anderledes oplevelse.

Kanalrundfart

Hop-on Hop-off kanalrundfart sejler dagligt rundt i de Københavnske kanaler, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide, og med forskellige stop undervejs.

Læs mere

Kødbyen

Kødbyen er der hvor størstedelen af byens fødevaregrossister hører til, især kødgrossister, deraf navnet. Side om side med slagterierne ligger restauranter og et pulserende natteliv, som er et mekka for byens hipstere.

Læs mere
Torvehallerne i København

Torvehallerne

Torvehallerne er Københavns eksklusive madmekka, hvor du i de hyggelige haller kan få fingrene i alverdens råvarer og delikatesse – Eller du kan nyde et lækkert måltid i et af de små spisesteder. Der er frisk kød, fisk og grønt i alle afskygninger.

Læs mere

Visit Carlsberg

Carlsberg byområde er et opblomstrende område fyldt med caféer og kulturoplevelser såsom danseopvisninger, madmarkeder, kunstudstillinger og meget mere. Det var netop på Carlsberg bryggeri, hvor Carl Jacobsen bryggede nogle af sine første øl, som i dag bliver solgt i hele verden.

Læs mere

Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere
Facaden på Royal Arena i København

Royal Arena

Royal Arena er Københavns nye, multifunktionelle arena tæt på lufthavnen og Ørestad metrostation. Arenaen huser al slags liveunderholdning lige fra koncerter til internationale sportsbegivenheder og tv-shows. Bygningen har plads til op mod 16.000 gæster.

Nationalmuseet

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og omfatter billeder og genstande fra hele verden. På Nationalmuseet kan du bl.a. finde de berømte guldhorn.

Læs mere

Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til det traditionelle teater, hvor der opføres arrangementer med fokus på kunst og kultur som en udtryksform.

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Book
dit
ophold
Priser
fra
DKK 125,-

Hostel midt i København

På Steel House Copenhagen bor du i den hippeste del af København på Vesterbro. Vi tilbyder den bedste base for et livligt, internationalt og underholdende ophold i den pulserende metropol. Vores luksus hostel ligger midt i Københavns hjerte blot få skridt fra et hav af oplevelser, uanset om du er kulturentusiast, foodie, shopaholic, naturelsker eller noget helt femte.

Steel House Copenhagens fantastiske beliggenhed betyder, at du er i gåafstand til populære attraktioner, edgy retrocaféer og restauranter, grønne områder, shoppernes skjulte favoritkroge og byens natteliv. Har du et stramt program, og skal du hurtigt fra A til B, ligger vores luksus hostel desuden tæt på offentlig transport.

Med Steel House Copenhagen sætter vi en ny standard for nutidens city hostels. Vi byder på et cool og luksuriøst miljø, hvor du kan møde ligesindede, mingle med andre rejsende og lokale, ligesom her er plads til privatliv i ro og fred.
Prøv
vores
Fitness
Pool
Café
& Bar

Luksus hostel i København

På Steel House Copenhagen kan du booke en seng fra DKK 125,- pr. nat. Vælg mellem vores moderne 6-sengs værelser og 4-sengs værelser eller book et af vores dobbeltværelser eller enkeltværelser, hvis du ønsker noget mere privat. Vores dobbelt- og enkeltværelser kan tilmed fås med terrasse, så du kan få den fulde luksusudgave af et hostelophold – lyder fedt, ikke?

Vi har opdelt vores 6-sengs- og 4-sengs værelser i ”For alle” og ”For kvinder”, og det er også muligt at booke værelserne som et privat værelse. Vi har kort sagt noget for enhver smag, uanset om du er til rendyrket fællesskab eller privatliv i ro og fred. Vi glæder os til at byde dig velkommen i de urbane rammer midt i storbyjunglen Steel House Copenhagen – dit nye luksus hostel i København.